our lab

In 2017 we moved into a new office space located in the heart of Portland, Oregon.
We designed and remodeled a space specifically for our company and our needs to allow our team to work in a nice and functional environment.

Introducing our new space

Over the past 5 years our company has grown from 6 to 50 employees. To accommodate for the growth, we recently moved into a newly remodeled space in the heart of Portland. We spent 6 months designing and remodeling a mid-century building to accommodate our needs.

Our new space includes:

  • Open floor plan to facilitate movement and team collaboration
  • Secure, fireproof and easy-to-use device room
  • 7 meeting rooms
  • Dedicated VR/AR room
  • Outside seating area
  • Private parking
  • Bike storage

The device room

Contact Us

Get in touch with our team!